Publikováno

Poradna: plavky pro baculky

Máte pár kilo navíc a necítíte se dobře v plavkách? Důvodem může být nesprávně zvolený střih, velikost anebo typ plavek. V naší nabídce naleznete dámské plavky od velikosti XXL, až po 5XL.  Zkusme se nyní zamyslet nad problematickými partiemi.

Faldíky a polštářky, které se objevují v oblasti bříška, je vhodné jednoduše zakrýt. U dvoudílných plavek pomůže, když zvolíte kalhotky s vyšším pasem, které bříško mírně stáhnou a oblast pod pupíkem zakryjí. Mnohem lepší je ale vyzkoušet jednodílné plavky, anebo módní tankiny. Pozor také na zdobení, výrazné vzory a volánky umístěné v dolní oblasti plavek, které přitáhnou pozornost, zvýrazní danou oblast a opticky ji zvětší.

073 Gabbiano_2097_paz2015 copy primo-betty-cerne-plavky-bp primo-bea-tankiny-modrelorin-stripes-fialoveŠirší boky ještě zdůrazní výrazné boční ozdoby, volánky a šňůrky. Medvědí službu Vám také udělají bokové kalhotky (boxerky, či plavky s nohavičkou). Tabu jsou také kalhotky na úzký pásek, nebo na šňůrky po bocích. Zbytečně se zarývají do tukových polštářků a působí směšně. Ideální volbou budou plavkové kalhotky klasického střihu.

primo-plavky-berta-bp 072 Gabbiano_4526_paz2015 copyprimo-damske-dvoudilne-plavky-izabela-ruzoveprimo-adina-zlute-plavky-bp

 

Větší zadeček můžete šikovně zakrýt pod tankinami, anebo plavkovými šaty. Výběr je opravdu pestrý.

943s1-NX1A7772-sel-kol-retlorin-ally-pestrobarevné-damske-plavkywinner-claudia winner-jessica

Plnější dekolt může být i životní výhra. Záleží, jak se k situaci stavíte. Plavky však vybírejte s rozmyslem. Velkou výhodou nákupu plavek je jejich rozdělení na různé velikosti horního a dolního dílu. Pokud máte nesouměrnou postavu, jistě využijete možnosti pořídit si horní díl větší velikosti, aby Vám perfektně seděl. Doporučujeme podprsenku s vymodelovanými košíčky bez vycpávek a ideálně se širším zapínáním a širšími ramínky.

lorin-L4104-tankiny-cerne-bp-1 lorin-L4101-jednodilne-plavky-cerne-kvety-bp-1 lorin-L4075-jednodilne-plavky-cerne-kvety-bp-1 primo-damske-dvoudilne-plavky-izabela-modre-bp

 

Buďte mazaná jako liška a zamaskujte své drobné nedokonalosti barevným plážovým šátkem. Pareo se může jako mávnutím kouzelného proutku proměnit ve slušivé šaty a Vy tak můžete znovuzískat ztracené sebevědomí.  Zvolit můžete také plážové šaty, nebo plážovou sukni, popřípadě tuniku. Navíc pareem můžete odvrátit pozornost od kypřejší tvarů nohou, což u plavek nedocílíte, i kdybyste se rozkrájela – pokud nejste potápěčka, anebo nepreferujete burkiny.

sukne-margaret2-bila2 pareo-dalie-cerno-cervene lorin-pareo-7205-modro-bile lorin-pareo-7205-cerno-bile

 

Jestliže máte veškeré tyto rady v malíčku a kamarádka Vám přesto plavky nepochválila, pak už pomůže jen jedno: vyměnit kamarádku za jinou.