Publikováno

Pánské plavky 2017

Plavková sezóna se blíží a výběr plavek je stále bohatší a pestřejší. Nyní si můžete nakoupit kvalitní pánské plavky evropské výroby za bezkonkurenční cenu. Nakupte plavky třeba pro celé mužské osazenstvo, určitě se Vám nákup vyplatí.

Vybírat můžete z nové kolekce značky Primo: doskladnili jsme plavkové boxerky i plavkové slipy. Jsou vyhotoveny z kvalitní plavkoviny odolné vůči chlóru a opotřebení, s podšívkou v přední části a se stáhnutím na šňůrku umístěnou z vnitřní strany plavek. Plavky zdobí barevné proužky, a to v různém provedení dle jednotlivých modelů. Některé plavky mají vkusnou mini kapsičku uzavíratelnou na zip.

primo-panske-plavky-05-tmave-modre-2 primo-panske-plavky-06-cerne-sede-2 primo-panske-plavky-07-cerne-tyrkysove-2 primo-panske-plavky-011-cerne-zelene-2

Alpha Male je zato reprezentantem originálních kousků pánských plavek. Nabízí slipové plavky, boxerkové plavky i plavkové bermudy. Výrobce se nebojí výrazných barev a netradičního provedení. Plavky jsou extrémně kvalitní a pohodlné.

_NIK6971 am-curso-orange-bp am-sacco-dusk-bp hydro-sun

Značka Winner byla vytvořena za účelem produkovat výrobky pro vrcholové sportovce. Časem změnila svou strategii a zaměřila se na celoplošný prodej. Kvalitu produktů mají však stále na přední příčce. Stylové plavky si tak můžete nakoupit i Vy a používat je pro kondiční plavání i relaxování u vody.

adi-ii_1 adrian-iii_1 adrian-iv_2 bruno_1

Za zmínku určitě stojí také výrobce pánských plavek jako Lorin a Self. I na tyto značky je spolehnutí. Jedná se o značky původem z EU, které se zabývají pánskou i dámskou plážovou módou.