Publikováno

Spodní prádlo a plavky

Stále tápete, zda je vhodné nakupovat spodní prádlo na internetu? Zdá se Vám, že plavky nakoupíte i jinde? Je to možné, ale existuje několik důvodů pro to, proč je nákup u nás pohodový a spolehlivý.

Jen u nás naleznete videoprezentace spodního prádla  a plavek. Více než tisícovka našich produktů má svůj videozáznam, díky kterému můžete lépe vysledovat střih, zjistit reálnou barvu a zhodnotit celkový dojem. Nejvíce zastoupení videí mají plavky, a to dvoudílné plavky.  Navíc se zaměřujeme jen na kvalitní fotografie a u nejnovějších produktů naleznete fotografii také zezadu, nebo z boku. Zvětšovací lupou pak můžete přiblížit detaily.

Na přesném popisu výrobku nám záleží. Veškeré nabízené zboží máme tzv. “na dosah ruky” ve vlastním skladu.  Kdykoli tedy můžeme změřit a stav čehokoli reálně kontrolovat. Veškeré zboží prochází pečlivou kontrolou a evidencí v systému. Díky tomu, že si výrobky omakáme, můžeme je také přesněji popsat.   

Jsme výhradní prodejci spodního prádla a plavek z EU produkce. Většinu výrobků není možné zakoupit v kamenném obchodě nikde po celé ČR. Ze spodního prádla byste u nás našli: podprsenky push-up, soft, bralette; kalhotky nohavičkové (boxerky), francouzské kalhotky, tanga, brazilky, kalhotky vyšší pas a spodní prádlo pro těhotné. Z plavek jsou k dispozici: dvoudílné dámské plavky, jednodílné plavky, monokiny, tankiny, plavkové kalhotky, pánské plavky i dětské plavky. Navíc si u dvoudílných plavek můžete zvolit velikost horního a dolního dílu dle potřeby.

Nabízíme také další sortiment: noční košile, saténové košilky, dámská pyžama, pánská pyžama (i nadměrné velikosti), dámské župany, pánské župany, saténové župany a další. Na výběr je také množství prádla pro těhotné.

Mezi další výhody nákupu u nás patří: velice rychlá expedice a vyřízení objednávky, záruka vrácení peněz, zboží můžete vyměnit nebo vrátit do 14 dní, doprava nad 1200 Kč zdarma, diskrétní balení bez značení obsahu zásilky, bonusy a slevy pro stálé zákazníky.

Věříme, že kdo nakoupí (na Prádlo Elegant), neprohloupí.

lorin-L4104-tankiny-cerne-bp-1 lorin-L4075-jednodilne-plavky-cerne-kvety-bp-1 072 Gabbiano_4526_paz2015 copy 72bb82e1d7393eb7a30529ff64408f01-image-261x393 5e6de6c56095ba1c57c04939acce5bcf